Sunday, August 26, 2012

ProExtender-Penis Extender Enlargement DeviceProExtender adalah satu alat senaman yang mempelopori teknik terkini didalam meningkatkan keupayaan suami dalam melayari bahtera rumahtangga bersama isteri tercinta. ProExtender adalah satu alat penarik kelakian suami agar memperolehikelebihan daripada segi saiz dan kekuatannya. 

Proextender ini menggunakan teknik semulajadi di dalam memberi kesan pemanjangan dan kebesaran daripada saiz asal. Banyak produk-produk lain yang menyatakan keberkesanan tapi ProExtender pasti berbeza. Anda akan mendapati perbezaan dalam masayang amat singkat dan juga tidak perlu lagi menghabiskan tenaga dengan menggunakanproduk yang berasas pil, pam dan urutan.Pro-Extender Sesuai Untuk Semua Lelaki
Pro Extender mudah digunakan dan boleh dipakai pada bila-bila masa tanpa diketahui orang lain yang anda sedang memakainya. Dengan memakai seluar yang sedikit longgar, orang sekeliling anda tidak akan perasan anda sedang menggunakan Pro Extender. Dan yang lebih menakjubkan, lebih kerap anda pakai Pro Extender, lebih cepat zakar anda besar dan panjang. Anda mampu memiliki saiz zakar idaman anda tanpa perlu berjumpa doktor mahupun melakukan pembedahan yang mahal.

Pro Extender Terbukti :-
** menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata.  Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.

** menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.


** meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.


** membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.

** membantu anda menjimatkan ribuan ringgit pada pembedahan zakar.


Soalan Lazim Berkenaan Pro Extender 
1. Berapakah umur yang sesuai? Dari 18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk golongan tua.  Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan  kadar pertumbuhan ketara. Ini bermakna ia sesuai untuk setiap peringkat  umur.

2. Adakah akan terdapat kesan sampingan? Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi,  tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku.

3. Adakah alat ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin? Tidak, zakar akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah.

4. Adakah pembesaran berlaku ketika tegang atau ketika zakar lembik? Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dalam kedua-dua keadaan tersebut.

5. Bolehkah ia merawat zakar bengkok? Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, ia dapat membetulkan 70%  dari kadar bengkok tersebut. Kesan dapat dilihat dengan mata kasar.

6. Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal? Ya, ini kerana tisu zakar yang telah bertambah.

7. Adakah memanjangkan zakar membuat zakar jadi kurus? Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan  zakar memanjang dan membesar sekaligus.

8. Sakit atau tidak? Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda  akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang.

9. Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan rawatan ini? Tidak, peralatan ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.

10. Bolehkah saya menanggalkan peralatan jika saya hendak kencing? Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang balik peralatan.

11. Boleh saya guna pada waktu tidur? Tidak. Kami tidak mengsyorkan anda memakai Pro Extender waktu tidur,  sebab kebiasaannya zakar akan menegang secara spontan ketika tidur.  Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat  zakar kita melecet.

12. Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar saya tegang ketika memakai alat ini? Tiada apa akan berlaku. Alat ini akan berubah secara automatik.

13. Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika  menggunakan alat ini? Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah  andaian anda sendiri, janji selesa.

14. Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama,  bolehkah saya guna peralatan ini? Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan  darah anda sempurna.

15. Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat? Adalah disyorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali.  Ia tidak akan berkarat.

16. Perlukah saya letak minyak atau pelincir? Tidak perlu.

17. Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum memulakan rawatan? Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan  pengesahan doktor.

18. Berapa lama perlu saya memakai perlatan ini dalam sehari? Peralatan ini harus diguna selama 2-3 jam sehari.  Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda.  Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 10 minit  selepas 2 jam memakainya. Dan kemudian anda boleh teruskan memakai  pro-extender. Ingat, rehat 10 minit utk setiap 2 jam anda pakai  pro-extender.

19. Adakah sakit bila menggunakan Pro Extender? Tidak, produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan  bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak  selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau  3 hari memakai Pro Extender.

Hari pertama memakai ProExtender adalah agak tidak berapa selesa.Ianya terasa seperti sengal- sengal kerana keberkesanan teknik "penarik otot" yang diaplikasikan oleh ProExtender. 

Cara untuk memakai ProExtender ini adalah dengan memakainya secara berterusan selama satu jam atau dua jam. Kemudian, bolehlah dibuka selama setengah jam atau satu jam untuk merehatkan otot-otot yang telah dilatih itu.Kemudian bolehlah dipakai kembali untuk mendapatkan matlamat asal agar otot
menjadi bertambah dari segi saiz dari sudut diameter dan kepanjangannya.

ProExtender ini adalah sangat sesuai digunakan bila- bila masapun. Ini adalah kerana bentuknya yang kecil dan tidak kelihatan janggal apabila memakainya. Ianya boleh juga di simpan di dalam poket apabila tidak menggunakannya.Ini adalah salah satu alat yang betul-betul ditunggu oleh semua lelaki Asia.Kini, lelaki Asia boleh berdiri sama tinggi dengan lelaki - lelaki barat ataupun Afrika.

Harga RM180 (pasaran RM280)
SMS 019-2595019 untuk pembelian.