Monday, February 10, 2014

Petua Suami Isteri: Agar Suami Tahan Lebih Lama?

Memandangkan terdapat pertanyaan mengenai bagaimanakah si suami dapat bertahan lebih lama ketika bersetubuh, saya telah membuat sedikit rujukan untuk perkongsian bersama. Ini kerana, apabila suami pancut terlalu awal, si isteri tentu kecewa giler. Lebih haru lagi, ada pula sesetengah isteri yang tak puas hati lalu mengejek suaminya sendiri.

Waduhhh...waduh! Sampai begitu sekali gamaknya. Hal ini membuatkan si suami hilang keyakinan diri dan "mood" untuk bersama isteri. Kesannya, ia sudah pasti menghakis keutuhan sesebuah rumahtangga, tak gitu?

Jadi, sang suami perlulah lebih proaktif. Anda perlu bijak dalam menahan alat sulit daripada mengeluarkan mani terlalu awal. Ini boleh dicapai dengan memasang niat dan tekad dalam hati bahawa mereka mampu bertahan walaupun sehingga berjam-jam lamanya.


Ya! Langkah pertama yang perlu si suami lakukan adalah memasang niat yang kuat dan bertekad untuk bertahan lama semasa melakukan hubungan bersama isteri.Seterusnya, barulah si suami boleh berkira-kira untuk menggunakan ramuan tertentu bagi mengatasi masalah yang dihadapi. Untuk kali ini, saya kongsikan dulu petua mengatasi lemah syahwat.


1. Pertamanya, anda gorengkan jintan hitam tanpa minyak.

Jintan Hitam
Jintan Hitam 


2. Setelah itu, anda tumbukkan jintan hitam tadi.

3. Kemudian, ambil segelas air panas.

4. Masukkan satu sudu teh jintan hitam yang telah ditumbuk ke dalam gelas berisi air panas.

5. Seterusnya, masukkan pula satu sudu besar madu asli.


Segelas Air Panas dan Sesudu Madu Asli
Segelas Air Panas dan Sesudu Madu Asli


6. Sekarang, anda kacaukan semua ramuan di dalam gelas sehinggalah air panas tadi beransur suam.

7. Akhir sekali, anda minum air tersebut dengan perlahan-lahan.


Amalkan petua ini setiap hari. Minumlah sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.Baiklah, cukuplah sampai di sini dulu yer. Lain kali saya sambung lagi dengan ramuan pula.


Selamat Mencuba!


Sumber