Saturday, August 16, 2014

HIGOAT TRIMMERZ

RM 212.50

Description:
Dihasilkan daripada bahan-bahan semulajaditerbaik seperti
Carcinia Cambogia
Oryza Peptide
 susukambing
ekstrak kurma
ekstrak Habbatus sauda
Stevia
Ekstrak malt
 • Berkesan untuk mendapat
 • Bentuk badan yang menarik
 • Mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
 • Menurunkan berat badan
 • Mengurangkan selera makan
 • Menghalang pembentukan lemak
 • Mempercepatkan proses metabolism
 • Mengenyangkan

FAQ
BAGAIMANAKAH CARA PENGAMBILAN TRIMMERZ?
 • TRIMMERZ PERLU DIAMBIL SEBELUM SARAPAN PAGI , MAKAN TENGAHHARI DAN MAKAN MALAM.JARAK PENGAMBILAN TRIMMERZ YANG DISYORKAN ADALAH 15 MINIT– 30 MINIT.
ADAKAH INI BERMAKNA MAKAN NASI 2 PINGGAN PUN SAYA MASIH AKAN KURUS?

 • TIDAK, KERANA  INI MENUNJUKKAN ANDA MAKAN NASI MELEBIHI KEPERLUAN BADAN ANDA, SECARA RINGKAS, CUBA ANDA GENGGAM TANGAN ANDA DAN LIHAT SAIZ GENGGAMAN TANGAN ANDA, SEBENARNYA ITULAH SAIZ NORMAL PERUT ANDA DAN JIKA ANDA MAKAN MELEBIHI DARI SAIZ ITU, BERMAKNA ANDA MAKAN MELEBIHI DARI KEPERLUAN ANDA. NAMUN BEGITU, JIKA DENGAN GAYA PEMAKANAN SEHARIAN ANDA KETIKA INI, ANDA SUDAH TIDAK MENGALAMI SEBARANG KENAIKAN BERAT BADAN,MAKA  DENGAN MENGGUNAKAN TRIMMERZ, ANDA AKAN MENGALAMI PENURUNAN BERAT BADAN.
KEBANYAKKAN PRODUK KURUS DI PASARAN MEMINTA KITA MINUM AIR MASAK DALAM KUANTITI YANG BANYAK, ADAKAH TRIMMERZ PUN BEGITU?
 • JUMLAH PENGAMBILAN AIR YANG DISYORKAN ADALAH DUA (2) LITER SEHARI. TIDAK ADA SEBARANG KERUGIAN JIKA KITA MINUM AIR MASAK YANG BANYAK MALAHAN BAGUS TETAPI HENDAKLAH DALAM KUANTITI YANG MENCUKUPI. JALANI KEHIDUPAN SEPERTI BIASA, BANYAKKAN MINUM AIR MASAK TETAPI ANDA TIDAK TERPAKSA UNTUK MINUM DALAM KUANTITI YANG BANYAK SEHINGGA MENYEBABKAN PERUT KEMBUNG.
INI BERMAKNA ANDA TIDAK PERLU BERSENAM, TIDAK PERLU DIET, BOLEH MAKAN NASI TETAPI TETAP AKAN KURUS?
 • SEKALI LAGI, KAMI MENYARANKAN SUPAYA SEMUA ORANG UNTUK MENGAWAL PEMAKANAN DAN BERSENAM. NAMUN BEGITU, TELAH DIBUKTIKAN BAHAWA DENGAN MAKAN SEPERTI BIASA IAITU KADAR YANG DIPERLUKAN OLEH BADAN, TETAP MAKAN NASI DI DALAM PEMAKANAN SEHARIAN, TIDAK BERSENAM, PENURUNAN BADAN AKAN TETAP BERLAKU, BERGANTUNG KEPADA JENIS KEGEMUKAN INDIVIDU.
  DARI REKOD, HASIL DARI MAKLUMBALAS TESTIMONI YANG DIBERIKAN SAMPEL UNTUK MENCUBA SELAMA SEBULAN TELAH MENUNJUKKAN PENURUNAN YANG MENGGALAKKAN. PESERTA YANG DIPILIH ADALAH BERDASARKAN KES-KES OBESITI YANG BERBEZA. ANTARANYA ADALAH BEKAS ATLIT, WANITA YANG DIKATEGORIKAN DALAM KATEGORI OBES, ATLIT YANG MASIH AKTIF DAN ORANG NORMAL.
  SETIAP DARIPADA MEREKA MENGALAMI PENGALAMAN PENURUNAN BERAT YANG BERBEZA BERGANTUNG KEPADA MASALAH OBESITI MEREKA. JUSTERU, ADA DI ANTARA MEREKA YANG MENGALAMI PENURUNAN BERAT BADAN ANTARA 5KG SEBULAN DAN ADA YANG MENCECAH SEHINGGA 12KG SEBULAN. MEREKA SEMUA DINASIHATKAN UNTUK MENJALANI KEHIDUPAN SEPERTI BIASA TANPA PERLU MENUKAR APA-APA RUTIN HARIAN. SELAIN ITU, MEREKA JUGA MENDAPATI, MASALAH-MASALAH LAIN SEPERTI KOLESTROL, SAKIT SENDI, PENAT JUGA BERJAYA DIATASI DAN DIKURANGKAN. MEREKA JUGA BERSETUJU BAHAWA MEREKA MENDAPATI TERDAPAT PENGURANGAN DARI SEGI UKUR LILIT DI BAHAGIAN-BAHAGIAN TERTENTU DENGAN CUKUP EFEKTIF.
TERLALU BANYAK PRODUK MENGURUSKAN BADAN DI PASARAN SEKARANG, APAKAH YANG MEMBEZAKAN TRIMMERZ DARI YANG LAIN?
 • SECARA RINGKAS, TRIMMERZ MENAWARKAN SATU PENGALAMAN PROGRAM PENURUNAN BERAT BADAN YANG BERBEZA DARI YANG LAIN. ANDA AKAN MERASA SANGAT SELESA MENGGUNAKAN TRIMMERZ KERANA KONSEP PENURUNAN BERAT BADAN KAMI ADALAH TIADA PAKSAAN, TIADA TEKANAN DAN DESAKAN.
  DENGAN TRIMMERZ, ANDA TIDAK PERLU KERAP KE BILIK AIR UNTUK MEMBUANG AIR BESAR, TIDAK MERASA KENYANG SECARA PAKSA, TIDAK PERLU MENGUBAH AMALAN PEMAKANAN ANDA IAITU BOLEH MAKAN NASI DAN LAUK-PAUK YANG BIASA DIDAPATI DI GERAI-GERAI MAKAN, MINUM AIR MASAK SEPERTI BIASA DALAM KUANTITI YANG DIPERLUKAN OLEH BADAN DAN BIARKAN BADAN ANDA SENDIRI MENGURUSKAN PROGRAM PENURUNAN BERAT BADAN ANDA. PERCAYALAH, DENGAN HANYA MELAKUKAN PERKARA BEGINI, PENURUNAN BERAT BADAN TETAP AKAN BERLAKU.
  OLEH ITU, BAYANGKAN JIKA ANDA MENGAMALKAN PEMAKANAN YANG SIHAT, BERSENAM, MENJALANI KEHIDUPAN YANG AKTIF, MENGURANGKAN GULA, KARBOHIDRAT DAN DISIPILIN DALAM MENJAGA PEMAKANAN.BERAPAKAH JUMLAH BERAT SEBENAR YANG MAMPU DITURUNKAN? JALANILAH KEHIDUPAN YANG SIHAT, AMALKAN TRIMMERZ DAN ANDA LIHAT SENDIRI KESANNYA.
ADAKAH TRIMMERZ SESUAI UNTUK MEREKA YANG MENYUSUKAN ANAK?
 • YA, TETAPI DINASIHATKAN MULA DIAMBIL SELEPAS PANTANG UNTUK MEMASTIKAN BAYI MENDAPAT KHASIAT SECUKUPNYA DARI SUSU IBU TERUTAMANYA UNTUK MENDAPAT SUSU AWAL IBU(IGG) YANG BIASANYA AKAN DIDAPATI PADA MINGGU-MINGGU AWAL KELAHIRAN.
Berat Bersih : 450gm


Berminat?? 
Cara Cara Berurusan:
 Poslaju 

Cara Menghubungi:
  - 0192595019 [Whatsapp]
  - 0192595019 [WeChat]
  - chulax12@gmail.com