Saturday, August 23, 2014

Jom Buat Duit, Semua Tersedia, Bukak Bisnes Sendiri Tanpa Modal 100%


SEMUA TERSEDIA, BUKAK BISNES SENDIRI TANPA MODAL 100%, BUAT DUIT SKRG!!! 

Ajak keluarga, kawan2 buat duit sekali. Ubah hidup kita dgn mudahJom saya tunjukkan satu jenis bisnes yg amat mudah & lumayan. Setiap hari kita boleh nampak benda ni tp x sangka bisnes ni MASYUK rupanya.Sendiri jadi boss, komisen pon dpt lg byk, boleh lantik agen anda sendiri tanpa risau... perlukah anda membayar gaji mereka ...bila2 anda rasa free nk buat terpulang Yg penting x keluar apa2 MODAL & semua disediakan percuma termasuk website pon percuma...hahaha macam2 ada hehe. Oklah berhenti mengarut, straight to the point. 

Anda pernah dgr Fiber Optic / Unifi? Mesti anda selalu tengok agen2 TM Unifi/Maxis/dll selalu buat promosi di kawasan2 bank atau shopping mall. Sblm sy join bisnes ni, sy pernah berborak dgn salah seorg agen dr TM Unifi, saje buang masa psl mmng minat meniaga ni. Apa yg diberitahu kpd saya amat memeranjatkan krn cukup mudah dia buat duit dgn selamba je. 

Dia bagitau dia cuma buat promosi Unifi ni dlm 1-3 jam sehari...ikut sukalah dia nak start pukul brp. Walaupon dlm sehari cuma dpt sorang je cstmr daftar, dia dah boleh tersenyum...dah boleh balik rumah sbb kalau satu cstmr amik pakej yg paling rendah sekalipun spt VIP5 (bulanan RM149) dia dah dpt komisen RM100 (company dia byr x banyak). Kalau rezeki baik hari tu kadang2 dalam 2 jam shj dia dah dpt sampai 3-4 cstmr sehari. Nak lebih kena rajin sikitlah. Oklah xyah citerlah dpt 3-4 cstmr sehari, kita ambil cth mudah, satu cstmr sehari dah cukup. Utk pengetahuan, lain company lain cara byr komisennya. ..ada company byr RM50/RM100 per sale campur gaji basic sikit (ni namanya bekerja dgn org).

Tetapi yg ingin sy tawarkan ialah anda buat sendiri lebih menguntungkan. Contoh utk pakej terendah unifi, per sale anda dibyr komisen sbyk RM223.50. Amik cth lah keje 20 hari sebulan, sabtu ahad boleh buat taik mata or lepak dgn member/family. Sebulan dah boleh dpt RM4470...wow keje 1-3 jam boleh dpt camtu. Itu baru pakej paling rendah VIP5. Kalau VIP10/VIP20/BIZ5/BIZ10/BIZ20 lagi tinggi komisennya sampai RM1348.50 per sale pon ada. Dan kalau dpt lebih dari 1 cstmr tiap2 hari, boleh juling mata tengok duit masyuk kt bank tiap bulan. Nak brp cakap je 4K, 8K, 12K, 20K...tepuk dada tanya selera. Ma Shaa Allah, senangnya buat duit...kenapalah x terfikir dari awal. Ni kalau suruh member yg paling malas buat pun still loaded dr org yg mkn gaji.Dan yg paling best, kalaulah malu sgt nak tebalkan muka nak promote2 nih, ajak member lain yg nk duit lebih join kita, kalu member tu buat sales...kita boleh dapat overriding sampai 3 lapis (15%-10%-5%) & member tu pon masih dpt komisen penuh, xde potong pon. Best giler bisnes ni. Tp bukan semua company agent unifi yg buat sistem ni. 

Company yg sy berurusan ni cukup mudah, datang skali je utk ambik brg2 promosi pastu buat keje dr rumah pun boleh, nak promosi kt mana2 pun, sukahati koranglah. Pendaftaran unifi pun boleh buat secara online. Ini bermakna anda boleh beroperasi dimana shj anda berada cuma kali pertama kena dtg HQ di PJ untuk ambil pamplet, borang2 & banner. Yg penting semasa anda buat marketing, cstmr x perlu byr apa2 utk daftar unifi (FREE) jd xde risiko cstmr kena tipu. 

Komisen, company masuk trus ke bank korang. Dorang dh sediakan sistem yg lengkap yg korang boleh chck status cstmr samada ada prob ke x, bila tarikh install, senarai cstmr yg dh approved oleh TM Unifi & semua ni di update sendiri oleh company tu utk rujukan korang...senangkan xyah pening2 nk update sendiri, korang cuma chck jer betol ke x. Siap company ni bagi website sendiri percuma yg ada promote pelbagai barangan selain unifi. Kalau korang xnak buat TM Unifi pun ada broadband yg lain, contoh macam Maxis Fibre Optic (komisen lg tinggi). 

Uish! Dah panjang lebar rupanya aku menaip hehe. Dah, jgn buang masa...just whatsapp aku, bagi email korang kt aku, nnt aku send invitation email kt korang utk register percuma (hanya guna link yg disediakan shj) nnt bila dh join, ada nama manager & contact no skali, korang boleh deal terus dgn manager tu, very friendly, aku cuma INTRODUCER jer, bantu membantu satu sama lain, amalan mulia tu...Adios geng, assalammualaikum.  chulax12@gmail.com 0192595019