Friday, February 20, 2015

Get Clean Water Starter Pack with Water Refill 3-Pack


Ini yang akan korang dapat bila beli one set water pitcher shaklee dengan harga tak sampai pun RM 460 ... harga dah termasuk postage tau... penjimatan berbaloi-baloi dibandingkan harga penapis air dipasaran yang harga ribu riban.. dah la harga mampu milik..portable pulak tu..senang nak angkut gi mana-mana..RINGAN DAN MUDAH DIBAWA untuk travel, balik kampung, bawa pergi hotel..so tak perlu risau lagi minum air tak bertapis kat hotel..dah lah air tadah kat toilet..erk..segan-segan jer tekak nie nak menelan..hehehe

Bila beli Get Clean Water Starter Pack with Water Refill 3-Pack korang akan dapat :
- 1 filter + refill 3 pack
- housing kit
- pitcher
Nak beli secara asing pun boleh... Tapi beli complete set ni lagi murah... Next time hanay beli filter selepas filter yang dibekalkan dalam set ini habis diguna pakai. Satu filter ni boleh digunakan untuk menuras sebanyak 303 liter air atau dalam masa 4 bulan, mana yang terdahulu..bila dah sampai masa nak tukar filter, korang hanya perlu beli filter jer..jangan risau, murah jer..yg boleh guna untuk 1 tahun..jimat sangatttt...compare pegi beli mineral water kat supermarket !!..air kosong dengan Water Pitcher Shaklee bukan sahaja bersih, malah rasanya sangat enak...tak rasa macam air masak biasa....





Kenapa mesti pilih water pitcher Shaklee ?? 

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

• Disahkan oleh Persatuan Quality Air (WQA) dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!

• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak




Keistimewaan Shaklee Get Clean Water Pitcher




SELAMAT : “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.


PILIHAN BIJAK : Menjimatkan Kos Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.


HANDAL 
: Lebih banyak air bersih pada setiap masa Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.


MESRA ALAM : Memelihara alam sekitar Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Sekiranya berminat boleh hubungi :
019-2595019 (SMS/Whatsapp)


Kod Produk 00P200 RM 460.00 (Semenanjung)
RM 483.00 (Sabah/Sarawak)