Sunday, March 8, 2015

VIMAX ORIGINAL CANADA MURAH

Vimax adalah pemakanan tambahan dalam bentuk pil yang dihasil dan diformula dari herba-herba asli terpilih dari seluruh dunia yang mempunyai kuasa yang tinggi untuk menambah saiz zakar lelaki, meningkatkan prestasi seks serta kesihatan dan membantu para lelaki mencapai tahap ereksi yang maksima.
Dikatakan bahawa pengamal herba-herba yang terkandung dalam Vimax Malaysia Original mampu melakukan hubungan seks sehingga 3 kali untuk satu malam dan dilakukan pada setiap malam. Memang hebat.

kebaikan vimax malaysia original


Ini kerana dengan mengamalkan Vimax ianya mampu membantu LELAKI :
 • Menyihatkan zakarnya kerana pengaliran darah pada zakar akan berjalan dengan lancar.

 • Menyelesaikan masalah mati pucuk. Ini kerana masalah mati pucuk menjadi antara punca ketakutan para lelaki.

 • Membantu memuaskan wanita ketika di ranjang kerana dengankepanjangan dan saiz yang cukup besar mampu menyentuh bahagian-bahagian sensitif dalaman wanita.

 • Menambah jumlah mani aktif kepada para lelaki.

 • Untuk beraksi lebih lama kerana membantu menyelesaikan masalahklimaks pra-matang.

Kesemua ini dapat anda miliki dengan tanpa perlu bersenam serta mengurut kerana ia dapat berfungsi bila-bila masa walau apu pun keadaan anda dengan Vimax. Namun anda digalakkan melakukan senaman bagi menambah stamina anda.
Jangan terkejut selepas anda menggunakan Vimax, zakar anda akan menjadi keras yang tidak pernah anda lihat dan rasa sebelum ini apabila nafsu anda memuncak. Team Vimax Malaysia Original akan membantu anda.

kenapa vimax malaysia original

Sememangnya ada banyak produk-produk seumpamanya yang mendakwa mampu meningkatkan prestasi zakar lelaki tetapi percayalah terlalu banyak produk tiruan atau yang tidak disahkan di luar sana.
Kebanyakkan darinya hanya menggunakan dadah dan bukan dihasilkan dari herba-herba asli.
Vimax telah lama berada di pasaran seluruh dunia. Kini masuk 15 tahun ia dipasarkan. Ini membuktikan Vimax mendapat sambutan dan memberikan banyak manfaat kepada pengamalnya.
Vimax dipatenkan dan mempunyai lesen Trade Mark; Health Canada product number: 159345, USA Trademark: 3307253, Canada Trademark: TMA690523 Company: Pillsexpert, Izef LLC.

Melalui ujian klinikal yang dilakukan terhadap 10,000 peserta lelaki umur lingkungan 18-78, 95% peserta mendapat kesan-kesan yang optimum dan memberangsangkan dengan menggunakan Vimax.
Vimax adalah 100% selamat dan semulajadi. Hanya herba berkualiti tinggi diguna untuk hasilkan Vimax. Team Vimax Malaysia Original sangat gembira kerana produk Team Vimax Malaysia Original diguna oleh lelaki berusia 18-78 tahun.

vimax selamat digunakan

Vimax adalah 100% selamat dan semulajadi. Dengan kehebatan herba-herba yang digunakan serta "Technology Smart Dose" pengguna VIMAX tidak perlu menelan 2-9 kapsul sehari seperti herba-herba jenama yang lain. Hanya satu kapsul Vimax sehari sudah mencukupi.
Mari lihat apakah herba-herba yang terkandung di dalam Vimax original yang disediakan oleh Team Vimax Malaysia Original...

kandungan-vimax-malaysia-original

Herba-herba Yang Terkandung Dalam Vimax


Benih Menggetar (Seman Cuscutae)
Benih menggetar dikenali sebagai tonik yang menguatkan buah pinggang dan digunakan secara meluas untukmemulihkan masalah seksual seperti mati pucuk, pelepasan air kecil waktu malam, ejakulasi pra-matang.

Saw Palmetto Powder
Dikenali untuk merangsang libido yang rendah pada lelaki dan meningkatkan tenaga seksual. BPH menemukan bahawa ekstrak saw palmetto mengurangkan radang prostat dengan kadar 13%.

Epimedium Sagittatum 04:01 Ext (Menyalak/Kambing Girang/Kambing Miang)
Doktor/Pengamal Herba Cina melaporkan bahawa Epimedium Sagittatum/Horny Goat Weed meningkatkan libido dan meningkatkan fungsi ketegangan.

Hawthorne Berry (Fructus Crataegi)
Hawthorn membantu melindungi anda daripada penyakit jantung dan mengawal tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi. Sekaligus membantu pesakit kardiovaskular.

Cayenne / Lada
Digunakan untuk menangkis penyakit dan menstabilkan peredaran darah. Ia juga mencegah sakit jantung dari serangan jantung yang mengejut dengan meningkatkan kekuatan jantung tetapi bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untukmembina semula tisu yang rosak dan juga menolong menghilang kelesuan akibat persetubuhan.

Panax Ginseng (akar)
Ginseng merangsang kegiatan kedua-dua fizikal dan mental dan mempunyai kesan positif terhadap kelenjar seks. Sumbangan herba ini merawat kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia juga cenderung membina darah dan sperma.

Gingko Biloba JKR
Tindakan herba ini boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidak upayaan saraf. Ginkgo meningkatkan peredaran darah periferi dan pengoksigenan.

Inosine Anhydrous
Ialah bahan semula jadi yang boleh membantu meningkatkan keupayaan badan untuk membawa oksigen, tanpa pengambilan oksigen di dalam paru-paru, jadi ia boleh bekerja lebih keras, lebih kuat. Ini adalah bukti kepada manfaat yang bagus semasa aktiviti seksual.

Avena Sativa Ext 10:01 (Oat Straw Ext)
Pemberi tenaga dan penggalak nafsu tanpa kesan sampingan yang berbahaya. Juga dikenali sebagai Seed Milky Oat atau Oat Liar, Avena Sativa digunakan untuk merangsang kedua-dua jantina lelaki dan wanita dengan cepat dan berkesan.

Tribulus Terestris Powder
Tribulus Terrestris kini terkenal sebagai penggalak bagi tujuanmeningkatkan daya seks. Maksud dan herba ini berasal dari bahasa Bulgaria, kajian yang dijalankan dalam tahun 1970-an, mendapati kesan ke atas testosteron meningkat dan hormon "lutenizing" di kalangan lelaki yang dimiliki oleh pasangan subur.


 • MINGGU 1-4
  Dalam beberapa minggu anda akan dapati kesan peningkatan stamina dan daya seksual.

 • MINGGU 4-8
  Selepas itu, selepas 2 bulan, anda akan dapati kekerasan zakar bertambah. Begitu juga ketebalannya, anda akan dapati ia lebih lebar dan keras. Apabila anda berdiri di depan cermin, zakar anda akankelihatan gemuk dan tebal

 • MINGGU 9+
  Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. Zakar anda kelihatan tegap, kuat dan teguh. Ia hanya mengambil masa 3 bulan sahaja untuk zakar anda kelihatan kuat, tegap dan besar. Selain kepuasan pancutan mani yang berganda, air mani anda akan keluar dengan banyak sekali

 TESTIMONI TESTIMONI VIMAX CANADAPUAS HATI..??? NAK MENCUBA DAN BAGAIMANA PULA HARGANYA..??

HARGA ASAL : 1 BOTOL RM320

HARGA PROMOSI HANYA RM 280 SIAP POS 

NAK PAKEJ.??


PROMOSI HUJUNG BULAN + AKHIR TAHUN HARGA KAW2 PUNYA NI PM SEGERA.!! LIMITED..!!
SMS SEKARANG!!! 

UNTUK TAHU HARGA PROMOSI

SEBELUM HARGA NAIK KEMBALI !!!


 SMS@WHATAPPS "VIMAX" KE 019-2595019
 SMS@WHATAPPS "VIMAX" KE 019-2595019
 SMS@WHATAPPS "VIMAX" KE 019-2595019

 CONTOH:- TAIP KOD= "VIMAX" = KE 019-2595019

KEUTAMAAN KAMI!!!
 Tiada Perkataan 'BDS SUPER OIL' Akan Di Paparkan Pada Kertas Pos Laju. Ini Lebih  Meyakinkan Anda Untuk Membeli Tanpa Rasa Segan. Abang Posmen, Isteri, Malahan Rakan  Sekerja Pun Tidak Akan Tahu Isi Kandungannya. Belilah Sekarang 
PRIVASI
ANDA!!
Setiap Tempahan Tidak Akan Tertera Perkataan 
'MANTAP BRO'.Ini Untuk Meyakinkan Pengguna 
Untuk Mendapatkan Produk Kami.

PENGHANTARAN PANTAS!!
Kami Akan Memproses ORDER Anda Dengan 
Kadar Segera Bagi Mempercepatkan Anda 
Memiliki Produk Hebat Ini.

PERFORMANCE
MENINGKAT!!
Selepas Mengamalkan Produk Ini, 
Pihak Kami Yakin Prestasi Anda Akan Meningkat. 
Barulah Mantap Bro..!
 SMS@WHATAPPS "VIMAX" KE 019-2595019
 SMS@WHATAPPS "VIMAX" KE 019-2595019
 SMS@WHATAPPS "VIMAX" KE 019-2595019