Sunday, September 6, 2015

Shariyah Pakar Coway


Semestinya Tuan/Puan berkunjung kesini untuk mendapatkan maklumat yang tepat berkenaan Coway serta produk-produk popularnya seperti Penapis Air Coway, Penapis Udara Coway serta pelbagai lagi, betul ?

Tahniah ! Sememangnya Tuan/Puan telah pun buat pilihan dan sampai ke tempat yang tepat. Siti adalah staff sepenuh masa bersama Coway Malaysia yang telah pun berkhidmat lebih dari 7 tahun. Siti dan suami juga bersama-sama berkhidmat sebagai staff senior di Coway Malaysia.

Sebarang persoalan Tuan/Puan dapat Siti terangkan sebaik mungkin berdasarkan pengalaman Siti dan suami yang telah menguruskan beribu-ribu order Penapis Air Coway dan Penapis Udara Coway seluruh Malaysia, Sabah dan Sarawak.
Owh ya mari Siti ceritakan sedikit sebab musababnya
Kenapa setelah 8 tahun bertapak kukuh di Malaysia, Coway kini sangat dikenali dan semakin disukai ramai ?
Penapis Air Coway menyediakan air yang terbaik dan diyakini ramai. Antara ciri-cirinya yang memikat hati ramai rakyat Malaysia.
✔Menyediakan 3 suhu air iaitu air Panas, Sejuk dan Biasa.
✔Air yang ditapis sempurna sehingga 6 peringkat
✔Diiktiraf dan dijamin Halal dari Jakim
✔PERCUMA Penghantaran
✔PERCUMA Pemasangan
✔PERCUMA Servis Sanitasi setiap 2 bulan sekali
✔PERCUMA Tukarganti Penapis berjadual
✔PERCUMA Jaminan Penuh
✔PERCUMA Alat Gantian Tulen
✔PERCUMA Pemasangan Semula (tertakluk kepada terma & syarat)
**Jika Tuan/Puan beli secara SEWA-BELI, Tuan/Puan juga akan menikmati kesemua di atas ini untuk  5 TAHUN  !
Jadi Tuan/Puan semua sudah sedia maklum kan ? Tentang kehebatan kemudahan yang Coway sediakan dari Penapis Air ke Penapis Udara sehingga servis selepas jualan. Oleh itu bagi meraikan Tuan/Puan dan semua pelanggan Coway yang begitu setia bersama kami.
Sempena bulan KEMERDEKAAN  ini, Coway telah melancarkan promosi setahun sekali yang sangat best, rugi tau kalau Tuan/Puan tak ambil peluang ini. Berikut adalah promosi yang ditawarkan. Tuan /Puan jemput terus skroll ke bawah ya.
Atau Tuan/Puan juga boleh terus hubungi Siti untuk maklumat lanjut.
–> Call/Whatsapp/SMS <–
——————————————–

012-2870751

012-2870751

012-2870751