Thursday, September 1, 2016

Jawatan Berpendapat 5k-15k Sebulan Dengan PMR Sahaja

Salam,
ingin cari kerja dan pendapatan yang masuk akal dan realistic

berani pergi offer servis pintu ke pintu?

cubalah untuk jadi ejen unifi dan streamyx..

pelanggan xperlu keluar duit pun untuk langgan khidmat unifi dan streamyx dari kita.

mereka hanya bg maklumat ringkas dan anda daftarkan mereka.

komisen dapat lepas sebulan pemasangan
lumayan,masuk akal dan berbaloi.

tidak ada istilah pasif income, ada buat sale ,anda dapat komisen,lump sum..banyak sales, byk duit dapat itu sahaja..

semua orang perlukan internet, tak perlu promo dan terang produk berjam jam..just offer, nak pasang wifi internet laju kat rumah dan kedai tuan tak?

jika nak, anda close-deal.jika xnak, pergi offer kat orang lain..

komisen satu sales ratus ratus- dapat 8-10 customer, anda sudah dapat mcm gaji pekerja ada ijazah. Jika rajin, sebulan bule dapat 20-30 customer..tidak mustahil pun..

jika anda serius nak jadi ejen unifi dan streamyx
Whatsapp 019-2595019

yang serius sahaja..Yuran Komitmen RM50..

kalu teragak-agak, or duit dah banyak,tolong jangan contact saya.