Friday, August 29, 2014

HiGOAT! Susu Untuk Kehidupan. Susu Kambing Terbukti Berkesan !!!HiGOAT
Susu Kambing Segera TINGGI PROTEIN, TINGGI KALSIUM,TINGGI SELENIUM, TINGGI VITAMIN 

STARTER KIT UNTUK AHLI BARU IAITU 1 KOTAK HIGOAT, BEG WOVEN DAN KIT (KATALOG)

RM36.60(15 sachet)
Kebaikan2 & khasiatnya:-

SUSU TERBAIK SELEPAS SUSU IBU
Tidak menyebabkan alahan
Menguatkan sistem imunisasi tubuh
Bersifat alkali
Meningkatkan daya kepekaan, tumpuan & ingatan
Melancarkan sistem penghadaman & usus
Membantu mengubati Kanser, demam kuning,Gastrik, Ulser, Asma(Lelah), Penyakit kulit, Sukar tidur
Membantu merawat Senggugut, Darah Tinggi, Lemah Jantung, Kencing Manis, Batuk kering, Gout,dll
Mengimbangi gula dlm darah & kolestrol
Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang,gigi,otot sendi,kulit & tisu saraf)
Tidak menyebabkan kahak
Memulihkan tenaga batin
Awet Muda
TESTIMONIALNAMA: RAKIAH BT YUNUS
NO. K/P: 570917-06-5506 UMUR : 51 Tahun
ALAMAT: No.182, Desa Murni, Songsang,28000 Temerloh, PAHANG
H/P: 013-6057048


MASALAH KESIHATAN :GASTRIK


Saya menghadapi masalah Gastrik yang serius. Menurut doktor kandungan asid dalam perut saya cukup tinggi. Berikutan dengan itu saya tidak dapat makan makanan yang pejal, pedas dan masam — contohnya, saya tidak dapat makan nasi semenjak 6 bulan lepas.Saya mencuba beberapa produk kesihatan yang ada dalam pasaran tetapi tidak memberi kesan yang positif.Setelah diperkenalkan Higoat saya meminumnya 2 kali sehari (disebelah pagi dan malam). Selepas 1 minggu meminumnya saya tidak menghadapi masalah sakit perut lagi dan masalah gastrik saya sema kin pulih - saya dapat makan nasi dan makanan yang lebih pejal semula seperti biasa.Bersyukur saya kepada tuhan kerana dipertemukan dengan produk Higoat keluaran HR Marketing ini.

NAMA: RAFIAH BT TAIB
NO. K/P: 540206-07-5628
UMUR : 54 Tahun
ALAMAT: No. 8, JIn. Besar, Taman Kajang Baru, Sungai Jelok,43000 Kajang, SELANGOR

MASALAH KESIHATAN : ASTHMA (LELAH)


Saya telah mengalami penyakit Asthma yang serius sejak 28 tahun yang lalu. Keadaan kesihatan saya akan menjadi lebih bermasalah apabila cuaca dingin terutamanya sebelah malam atau ketika hujan. Disebabkan berlaku kekerapan serangan asthma saya dibekalkan dengan 2 jenis alat bantuan 'Inhaler' oleh pihak hospital — jenis 1 untuk serangan biasa dan jenis 2 untuk serangan yang lebih teruk. Melalui En. Halim saya diperkenalkan dengan Hi goat, saya meminum 2 kali sehari disebelah pagi dan malam. Tidak sangka selepas 2 hari meminumnya saya terbatuk-batuk sambil mengeluarkan kahak yang berketul-ketul dan bercampur dengan darah. Walaupun beg itu kesannya amat bagus sekali, terasa ringan apabila bernafas. Sehingga ke hari ini keadaan kesihatan saya sema kin stabil dan 'Inhaler' sudah jarang digunakan.Bersyukur kepada Allah swt dan banyak2 terima kasih saya kepada En. Halim kerana memperkenalkan Higoat keluaran HR Marketing ini.

Pada zaman Nabi Isa a.s juga menternak kambing. Wujudnya Bani Israel- bangsa YAHUDI (satu bangsa yang dikenali cerdiktelah mengamalkan minuman susu kambing sehingga hari ini. Dan saya juga mendapat tahu susu lembu yg diwar2kan kepada kita selama ini adalah propaganda yahudi utk musnahkan umat dunia. 


SEJARAH SUSU KAMBING


KENAPA KITA MEMERLUKAN AIR MINUMAN BERALKALI?

FAKTA SAHIH : Apa sahaja yang anda makan yang TIDAK dikeluarkan akan menjadi ASID berlebihan & TOKSIN dalam badan. SUSU KAMBING HIGOAT bersifat ALKALI mampu MENEUTRALKAN lebihan asid & merawat penyakit-penyakit dalam badan secara semulajadi.


Sabda Rasullulah SAW bermaksud, "Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan"
(Riwayat Ad-Dailami)
Mencegah Lebih Baik Daripada Merawat

Kenapa Badan Kita Memerlukan Air Beralkali?


Banyak makanan yang kita makan telah membentuk ASID berlebihan dalam sistem tubuh kita.Asid ini akan masuk ke dalam saluran darah dan seluruh sistem tubuh badan seperti Limpa, Jantung, Hati dan Buah Pinggang untuk dikeluarkan daripada tubuh. Namin tak semua mampu dikumuh dan akhirnya berlakulah asid berlebihan di dalam tubuh kita dan menyebabkan kesan kepada masalah kesihatan,fungsi-fungsi sel yang tidak berjalan sempurna dan akhirnya jadilah pelbagai jenis penyakit di dalam badan.

Ketidakseimbangan pH badan ke arah keasidan dalam jangka masa panjang akan mengakibatkan kita mengalami penyakit kronik seperti Kencing Manis, Tekanan Darah Tinggi, Kolestrol Tinggi,Kanser, Gout, Sakit Buah Pinggang dan sebagainya. Untuk mengimbangi tahap keasidan, Susu Kambing HIGOAT mampu menanganinya kerana kerana ia terdiri dari kelompok molekuk air yang kecil danbersifat Alkali, berupaya menguraikan sisa-sisa asid yang terkumpul dan memudahkan proses pembuangan melalui sistem pencernaan, perpeluhan dan pernafasan kita.

Air memainkan peranan 70% dalam badan manusia Susu Kambing HIGOAT membantu meneutralkan asid dan membuang toksin dalam badan. Ia akan mencuci saluran usus dan menyahtoksin dalam badan. Dengan pengambilan berterusan anda akan merasa lebih sihat, lebih bertenaga dan penyakit-penyakit akan jilang secara semulajadi.


Apakah Akan Terjadi Jika Badan Anda Berasid?


"Anda akan berpenyakit, lesu dan gemuk. Dan jika anda tidak gemuk, anda akan mati.Apabila reza alkali berkurangan, dan anda terus membina keadaan berasid dalam badan,badan anda mula menarik galian alkali dari tulang,otot,sendi dan kartilej. Itulah sebabnya orang tua mengecut dan membongkok. Proses keoreksi dalaman telah meruntuhkan struktur sendiri dengan mencuri garam galian daripada struktur badan untuk mengalkalikan badan yang berasid". - Dr Robert Young


Apa Yang Boleh Mengakibatkan ASIDIK/KERACUNAN Pada Tubuh/Darah?

Makanan seharian kita umpama Daging Ayam, Daging Lembu,Roti,Nasi,Mee,Prata,Air Berkarbonat,Merokok,MSG (Monosodium Glutamate),Teh,Kopi, dan lain-lain lagi berunsur/bersifat ASIDIK !Ini bermakna kita tidak dapat mengelakkan mengundang sifat ASIDIK pada sistem darah kita setiap saat dan masa selagi hidup!


Adakah Cara Yang Boleh Untuk Menstabilkan @ Meneutralkan Semula Kesan ASIDIFIKASI Ini?

Hanya sesuatu yang bersifat ALKALI sahaja yang boleh meneutralkan sifat KEASIDAN/ASIDIFIKAS! Susu Kambing HIGOAT dapat menjalankan fungsi-fungsi tersebut iaitu MENEUTRALKAN ASIDIFIKASI.

Minuman bersifat ALKALI ini mempunyai 6 unsur utama (sama seperti air zam-zam)

1. Mineral bersifat alkali
2. Mengandu ngi elektrolit
3. Oksigen yang lebih padat
4. Rantaian molekul air yang lebih kecil
5. Mengandungi elektron (ion negatif) berlebihan (excess Electron)
6. Tenaga Gema (keistimewaan sebenar air alkali)

Susu kambing HIGOAT. Sumber Minuman Beralkali Anda.
"Minumlah Susu Kambing Kerana Ianya Adalah Sunnah Nabi"


 


Berminat?? 
Cara Menghubungi:
  - 0192595019 [Whatsapp]
  - 0192595019 [WeChat]
  - chulax12@gmail.com