Sunday, February 22, 2015

Kelebihan Ahli Shaklee

Ramai customer Kedai Farmasi Online yang bertanya kepada mama tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee. Maklumlah dah jadi pengguna setia nak juga tahu apa faedah jadi member kan.


Jadi ahli Shaklee kalau untuk kegunaan sendiri sepertinya memiliki kad2 keahlian Jusco, BonusLink dan sebagainya. Antara keistimewaannya:
  1. Pembelian produk dengan harga ahli.
  2. Nikmati offer bulanan Shaklee.
  3. Kumpul points dan tunggu cek/cash anda tiba!
Menarik kan? Yang bestnya tak payah nak ada minimum purchase untuk maintain membership… Kecuali lah kalau dah 2-3 tahun tak beli apa2.. itu kemungkinan membership pun dah tak valid. Tapi saya percaya bila dah kenal & yakin dengan Shaklee memang tak berpaling dah pada produk lain especially yang kat kedai2, sebab:
  • Shaklee tiada bahan kimia yang berbahaya.
  • Shaklee adalah biodegradable.
  • Shaklee dibuat dari bahan2 semulajadi & diproses secara semulajadi.
  • Shaklee BUKAN SINTETIK!
  • Shaklee halal dah diyakini.
  • Shaklee natural.
Yang penting ia sangat menjaga standard dan very2 strict. Shaklee follows rules yang paling stringent, misalnya policy Shaklee lebih ketat dari USDA… dan FDA. Walaupun Shaklee adalah supplement tapi ia mengikuti garis panduan FDA… bukan sekadar DSHEA. DSHEA tak requires ujian klinikal tapi Shaklee buat ujian klinikal tau!


OK lah cukup setakat itu.


Berbaloi sangat.. sebab.. kalau anda jadi ahli, bukan makan sorang2 tapi kongsikan dengan kawan2, sedara2… dan kumpul order mereka.. jadi korang pun boleh kumpul points :) best kan.


So, fikir pendek2 sudahlah, hehee jom daftar dengan KLIK DI SINI!
Untuk maklumat lanjut boleh hubungi mama untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda juga akan diberi tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan mama.

1. LIKE fanpage Kedai Farmasi Online

2. PM saya di fb, Uwais Qushayyi
4. SMS/ Whatsapp saya di 019-2595019

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit