Monday, March 23, 2015

INFO BUSINESS

Ruangan ini diwujudkan sebagai sekadar info dan perkongsian maklumat dalam pelbagai perkara khasnya berkaitan dengan peluang.Harap pengunjung dapat memberi "respon"yang membina dengan menggunakan kata-kata yang beradap. Terima kasih kerana berkunjung ke sini.

  • fmgcash.comCompney ni ada link dengan sebuah koperasi. Perniagaan menggunakan usd. kadar keuntungan diberikan per day . Pakej paling kecil usd100 profit 3% seharai selama 40 hari. Walaupun return 3% sehari selama 40 hari anda perlu ingat profit yang sebenar anda dpat ialah 20% sahaja slama 40 hari. Oppp dari keseluruhan modal dan keuntungan yanganda dapat itu, sebahagian 20% disimpan didalam sistem untuk tujuan renew keahlian. Dgn kata lain kalau anda berangan join biz nidan duduk diam melepas la. Cos 40 hari pertama anda hanyadapat modal sahaja. Setelahdibuat pengiraan tiga kali anda renew baru anda mendapat keuntungan 100% .Maaf la kalau i cakap kalau jenis bagi return tetap setiap hari paling lama boleh pi tiga empat bulan sahaja. Kalau jenis untung tetap 10% setahun boleh p sehingga 2 hingga 3 tahun. Bagi FMG tak tahula berapa lama boleh tahan.Kalau ikutkan pengiraan mudah 4 bulan untung 100%. Bermakna 30% hingga 50% orang di atas tak perlu keluarkan modal "CASH" kerana modal disimpan. Dan mereka hanya gunakan hasil keuntungan. Jikaini berlaku dan kemasukan ahli baru berkurang, maka compney tak cukup oksigen. TETAPI jika compney sempat membina empayar kewangan baharu dan melebarkan sayap ke luar negara ianya akan MELEBIHI SETAHUN.
  • fortrend-international.com. Menggunakan sistem e-share. Kalau jenis e-share kita kena tunggu harga naik la bro..Pengalaman  di malaysia program e-share ni banyak yang dah tersangkut. Kebanyakan pemimpin cuba cairkan point e-share mereka dgn register ahli baharu. Nak withdraw ke bank tak boleh. Jika anda mahu sertai mana-mana program e-share study dulu. Post : 6 Mac 2015
  • diageointidex.com..semakin panas biz ni. berniaga guna matawang euro. kadar keuntungan gila-gila untuk 20 hari. Tengok admin tinggal  di PANAMA. Register pun dari sana. Teringat saya program swichcash dulupun dari sana.  Sever pun tumpang dengan sever lain. Pelangannya pula 100% malaysia..huhu...pada saya jangkaan untuk 3 bulan je kut ( Date Post: 6 Mac 2015).
  • goldchicken.eu...biz ni menurut alexa hampir 100% pengunjung ke laman web ni dari Negara China. Mudah je ...kalau worldwide tentu negara lain pun ada...jiwa kacau.
  • bitclub.bz...rakan blog bertanya ok ke yang ni.Aduh...susah mahu menjawab bro..Domain Name: BITCLUB.BZ /Updated Date: 2014-09-12 15:10:07Z
    Creation Date: 2014-09-12 22:10:00Z/web dari Belanda.
  • ecapitalonetraders.com...Pn dari Melaka minta saya tolong carikan maklumat compney ni. Kata uplinenya program kewangan antara bangsa.Dari apa yang saya dapat Website ni Malaysia punya Owner dari Butterworth. Kalau tegok di www.scamadviser.com memang bahaya. apa-apapun up to YOU
  • iGROWNET.COM..terbaru compney dari USA. boleh jadi ahli dgn dua cara . Pertama Free dan Berbayar. Kalau berbayar banyaklah kelebihannya. Kalau berbayar anda nak kena MAINTAIN setiap bulan lebih kurang RM150. Kalau tak jadi member free je la. Tak ada istilah maintain. Atau sertai saya dalam Bisnes Cara Santai Modal TAK HABIS-HABIS.
  • Umatrin.com? menggunakan konsep e-share. Jadi kalau join dan duduk sahaja dan malas buat kerja lebih baik letak duit anda dalam ASB lebih selamat. Tanya leader anda bolehkah untuk register new member guna e-share 100% . Jika boleh itu adalah petanda tidak baik. Sebab akan timbul leader yang tamak akan cuba mencairkan e-wallet/e-share mereka dengan cara tawaran harga yang rendah. Maka takut akan berlaku penawaran harga yang tak terkawal antara leader-leader. Akhirnya syarikat bye-bye-bye.
  • GDIglobal.co? Selamatkah duit anda? Ada member perli saya nak kaya kena rebut peluang sementara ada. Jawapan saya cukuplah you kaya i tumpang gembira. " Hidup ini hampir semua perlu WANG, namun adakalanya WANG bukan segala-galanya" Dulu ada juga namanya gdiglobal.net. Bila dicari gdiglobal.net ini tinggal dalam rumah(sever) yang sama dengan gdiglobal.co. Adakah mereka ini saudara kembar? Bonus gdiglobal.net dah semua dapat ke belum?
  • Emas Tok Belagak. Sesiapa yang jadi ahlinya tolong respon. Betul ke program emasnya dah ada masalah. Ikutkan rakan saya yang menyertai program ni hari ini.....Dulunya beliau bertanya pendapat saya bila nak join program emas tok belagak. Sebagai seorang rakan saya telah nasihatkan jangan atas beberapa hujah dan prinsip perniagaan yang tak jelas. Namun beliau sertai juga dan nasib menyebelahinya apabila agennya sanggup memulangkan RM12,000 baki yang tersangkut.
  • Apa Udah Jadi Dengan program SBR...Ramai ahli marah dan marah janji biz hebat tentang logam..last sekali habukpun tak ada. Kesian rata rata tak dapat apa-apa. Leader2 tak tahu malu, dulu promo macam macam hebatnya, kini selepas dua minggu promo yang lain pula.Nak publish siapa orangnya rasanya tak perlu lah...menjatuhkan air muka manusia tak elok bro...https://www.sbrevenue.com
  • Bro...Ni Biz Hebat Baru lancar. Sedih ja dengar mesej tu. Minggu lepas dia send new biz juga. Minggu ni new biz juga. Agak agaknya dia ni org jenis mana? Kalau i orang jenis ni tak boleh buat rakan biz . Orang yan tiada FOKUS. Ini link website biz tu. Anda nilai lah sendiri jika mahu sertainya. Kira yang ini orang Malaysia punya...www.umatrin.com
  • SYARIKAT MELAYU. macam pelaburan tetapi bila ditanya " Ini bukan pelaburan" ini kontrak. Sayapun keliru bagi saya jika sejumlah wang diberikan kepada seseorang untuk berniaga maknanyaPELABURAN. dan keuntungannya akan di kongsi bersama, manakala kerugian ditanggung bersama.Nama program Keahlian ARBA, keuntungan 5.5%-8% kepada ahli selama 12 bulan.Terletak di  Sungai Petani. Nak tau lebih serch Usahawan ARBA. Namun setelah dicari, ROGRAM ARBA NETWORK adalah KUMPULAN PENGGERAK kepada 
  • Syarikat Classic Worldwide Sdn Bhd. <<< klik di sini untuk ke laman web syarikat.
  • PELABURAN EMAS .Yang suka pelaburan boleh mencuba yang ini. Namun risiko tetap tinggi. Tetapi pulangannya pun tinggi. Syarikat terletak di Hong Kong.  Keuntungan 5%- 10% sebulan selama 24 bulan. Boleh jual balik bila-bila masa.http://www.pegasusbullion.com/Home/index.html
  • PROGRAM TERBARU MLM 2014. NCE2uOpen webs untuk publik pada 29.MIE 2014. Syarikat nce2u berpotensi maju dan berkembang.terletak di Kulim Kedah.Produk Killer syarikat nce2u ialah GINKO formulasi dari Swiss.Palan Binari.Disokong dengan produk-produk lain.Maklumat lanjutwww.nce2u.blogspot.com.
  • "KLIK"APAKAH YSLM?KENAPA YSLM?PELUANG BERSAMA YSLM?http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2014/06/siapa-lelaki-yang-mengaku-bakal-manusia.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterOrang ramai yang melalui susur masuk dan keluar dari kedua-dua arah Jambatan Pulau Pinang kini tertanya-tanya siapakah lelaki muda yang muncul dalam papan iklan gergasi yang mendakwa dia adalah 'Bakal Orang Terkaya Di Dunia'."KLIK"BETUL KE NI KENYATAAN NI..“orang terkaya di dunia”semakin pening perkembangan terbaru yslm ni.e-share terus naik namun tak boleh nak tunai CASH lagi dah 8 bulan..huhuhhuuuu.Bonus sponser dan pair memang power gila. Dah balik modal berganda-ganda.Cuma hari tu tak boleh di buat TRANFER KE AKAUN BANK. Yang ni agak probelum.Dan saya jangkakan ramai akan kecewa.
  • Meski didirikan oleh pengusaha-pengusaha Malaysia, Bossventure Global Limited justru terdaftar (Co. registered no. 57598) di negara kepulauan yang sangat kecil bernama Samoa, yang terletak di tengah samudera Pasifik. Hmm, mengapa perusahaan yang (katanya) berskala global, mesti jauh-jauhmendaftar ditengah lautan luas, seolah tidak ingin dijangkau orang lain? Sumber darihttp://howmoneyindonesia.com.
  • "KLIK"Is royale-fx.com safe ? - Scamvoidwww.scamvoid.com/check/royale-fx.comhttp://royale-fx.com/ Terbaru tentang forex. Sesiapa sahaja boleh join bermula dengan USD100+Usd10 pendaftaran. Muskilnya dalam satu sever ditumpang oleh beberapa syarikat yang pelbagai perniagaan. Mengapa tidak menggunakan sever sendiri? Adakah terlalu mahal bagi sebuah syarikat forex bertaraf global. 

  • "KLIK"TENTANG Asean Paradize Inc

    Mengenai KamiAsean Paradize Inc. merupakan sebuah organisasi pemasaran pelaburan dan kami mewakili peluang-peluang pelaburan tinggi yang berpotensi dalam projek-projek infrastruktur dan pembangunan.Domain Name: ASEANPARADIZE.COM /Updated Date: 22-apr-2014/ Creation Date: 13-jul-2013/ Expiration Date: 13-jul-2019

  •  TENTANG MFACE BAGAIMANA DAN SIAPA?https://www.mfcclub.com/
     Mfc Club is a personal financial management educational game and is not an investment company. 
     Players must establish that their participation on Mfc Club ...

Sumber